ALMIA-EDUCATIVA, inicia el nou curs acadèmic

ALMIA-EDUCATIVA, inicia el nou curs acadèmic

En aquest equip participa de forma activa membres de l’equip EDO-UdL desenvolupant la línia  d’investigació sobre organitzacions saludables i sostenibles.

El ALMIAENERGY és un projecte que es tradueix en un conveni entre l’ajuntament d’Almatret i la UdL mitjançant els equips de recerca GREiA i EDO-UdL. ALMIAENERGY representa un pas endavant en la Investigació, Desenvolupament i Aplicació de noves tècniques energètiques que ens portin a un Consum Zero de recursos finits poc respectables amb el medi ambient.

En el marc d’ALMIAENERGY es troba l’equip ALMIA-EDUCATIVA,liderat per EDO-UdL i responsable de la part educativa del projecte.

Durant aquest nou curs 2019-20 s’iniciarà el pilotatge de propostes formatives que donaran pas al naixement del centre d’Interpretació de l’energia a Almatret. L’objectiu principal  consistirà en revaloritzar el patrimoni d’Almatret per esdevenir un referent en relació a l’ús d’energies renovables i contribuir en la formació i sensibilització de la societat envers aquest temes.

About the author

anabel administrator

Translate »