Coneixem el projecte HORITZÓ 2020 del Col·legi Claver

Coneixem el projecte HORITZÓ 2020 del Col·legi Claver

En el marc del postgrau GEDIOE s’ha organitzat  una jornada de visita al Col·legi Claver de Raimat (Lleida) per tal de conèixer de primera mà el projecte innovador HORITZÓ 2020.

El grup que està participant en la visita està format per 35 professors d’Educació Infantil, Primària i Secundària que estan cursant el postgrau GEDIOE. També han assistit inspectors d’ensenyament, exalumnes de passades edicions del GEDIOE, directors de Primària i Secundària en exercici i professorat i organitzadors de la present edició del postgrau de gestió i direcció d’organitzacions educatives.

Aquest grup estarà liderat per Isabel Del Arco, investigadora principal i coordinadora d’EDO-UdL, la qual ha estat la promotora de la jornada. Alhora, aquesta activitat es desenvolupa en les línies de treball d’EDO-UdL d’Innovació Educativa i Lideratge, Direcció i Gestió.

Durant la visita, hem comptat amb la presència del senyor Javier Puyol Pallás (director general), la senyora Rosa Casadesús Farrés (gerent) i el senyor Pau Llovera Navés (director NEI). Tots tres ens han explicat els projectes MOPI, NEI, PIEP i d’altres subprojectes engegats al centre. També ens han pogut presentar els primers resultats d’impacte d’aquesta experiència d’innovació total.

Hem pogut visitar les instal·lacions i la jornada acabarà amb un taller participatiu amb preguntes, reflexions i intercanvis d’experiències.

Volem donar les gràcies al centre Claver, als seus directius i en especial a Cristina Rodríguez del Programa Difusió H2020, Suport en projectes Tecnopedagògics del CETEI – Fundació Jesuïtes Educació, per la seva acollida.

 

no Twitter with current id

About the author

pepeanm administrator

You must be logged in to post a comment.

Translate »