DOTS rep un ajut per accions de responsabilitat social de la UdL

DOTS rep un ajut per accions de responsabilitat social de la UdL

DOTS ha rebut un ajut en el marc de la convocatòria d’ajuts d’Obra Social ‘La Caixa’ per promoure accions de responsabilitat social a la institució.

Aquest ajut està dotat amb 1500 euros i estarà destinat a unes de les accions de DOTS pel curs 2017-18. Com a resultat de les Jornades del novembre del 2016, el compromís va ser continuar amb  una segona edició al 2018 i, en els anys entremitjos, plantejar seminaris i cicles de conferències que generin estat d’opinió al territori i que permetin conèixer els avanços científics, les noves propostes de l’administració i les actuacions pioneres i punteres relacionades amb la promoció de la salut i el benestar. És per això, que al 2017 està previst un Cicle de conferències obertes al públic en general, però més específicament als destinataris que s’han apuntat en aquesta memòria.

El Cicle de conferències del 2017, sota el lema “Desigualtats a la infància i la juventud = desigualtats d’adults”, tindrà com a població de referència la infància i la població juvenil del territori i la seva condició de població vulnerable com a conseqüència de la crisis econòmica.  La finalitat serà donar a conèixer  la realitat d’aquesta franja de la població lleidatana i quines són les actuacions actives i les que es poden desenvolupar per  minimitzar les desigualtats i la vulnerabilitat .Els objectius concrets d’aquesta actuació  són:

  1. Conèixer els principis bàsics i les actuacions per assegurar la cohesió social al territori, ficant especial atenció en la població infantil i juvenil.
  2. Analitzar les diferències en salut, la utilització de serveis sanitaris i el consum de fàrmacs de la població resident a Catalunya segons el seu nivell socioeconòmic.
  3. Donar a conèixer l’estudi sobre desigualtats socioeconòmiques en la salut i la utilització de serveis sanitaris de la població de Catalunya realitzat per l’Observatori del Sistema de Salut a Catalunya de l’AQuAS i quines són les estratègies d’actuació de l’administració catalana en matèria de salut.

Per llegir la nota de premsa de la UdL, clica aquí.

About the author

pepeanm administrator

You must be logged in to post a comment.

Translate »