Inici de la 4a edició del GEDIOE (Postgrau en Gestió i Direcció d’Organitzacions Educatives)

Inici de la 4a edició del GEDIOE (Postgrau en Gestió i Direcció d’Organitzacions Educatives)

El curs 2016-17 es consolida el GEDIOE en al seva quarta edició.

Amb el GEDIOE es fa una aposta per una formació inicial especialitzada que desenvolupi  les competències directives i que permeti a les direccions liderar processos de canvi i millora cap a l’excel·lència de la qualitat en els resultats de l’organització i dels aprenentatges dels alumnes.

El GEDIOE ha facilitat la creació d’equips directius als centres educatius de Lleida, formats des de les noves tendències d’organització i gestió educativa, amb habilitats de lideratge i amb projectes educatius propis i específics.

El postgrau GEDIOE està reconegut i validat pel Departament d’Ensenyament (resolució 10.11.,2015) a  efectes de formació per a  l’exercici de la direcció de centres educatius públics.

En total, aproximadament un centenar de nous directius  formats en el GEDIOE en les seves tres anteriors edicions i  ara en la quarta es sumaran 25 més.

Gràcies a tots i totes per la vostra confiança en el GEDIOE per assumir un pas endavant en el vostre desenvolupament professional en l’assumpció de responsabilitats directives. Us esperem el dia 13 de gener a la inauguració del postgrau GEDIOE!

 

About the author

pepeanm administrator

You must be logged in to post a comment.

Translate »