Joan Segura Torres

Joan Segura Torres

j.segura@pip.udl.cat

Doctor en educació (UAB) i professor associat a temps parcial en la Universitat de Lleida en el grau  d’Educació Infantil i tutor de treballs de final de grau en la FEPTS.

Diplomat magisteri educació musical, llicenciat en Psicopedagogia i diplomat en magisteri d’educació física. A més, disposa del màster en recerca educativa i és expert universitari en Gestió i Direcció d’Organitzacions Educatives. Tots els estudis esmentats han estat cursats a la UdL.

La seva activitat professional s’ha desenvolupat com a mestre d’Educació Primària i com a orientador educatiu a Educació Secundària. Coordinador educació secundaria de l’institut de ciències de l’educació (ICE-UDL)  2013-2015, juntament amb la figura de Coordinador del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya que s´ha creat en la FEPTS de la UdL. Aquest és un projecte innovador anomenat “alternança” pels alumnes del grau d’Educació Primària. Cal afegir que actualment treballa com a representant d’esports de la Generalitat de Catalunya en el territori de Lleida.

Les principals línies d’investigació i estudi son les direccions escolars, la inspecció educativa i l’organització escolar.

 

About the author

pepeanm administrator

Translate »