La Dra. Isabel del Arco assisteix al llançament del programa SUDOE 2021-2027

La Dra. Isabel del Arco assisteix al llançament del programa SUDOE 2021-2027

Els dies 26 i 27 de gener les autoritats del  Programa Interreg VI-B van presentar a Santander el llançament del programa SUDOE 2021-2027.

Primera Convocatoria

El programa Interreg SUDOE és un programa de cooperació que té per objectiu la preservació del capital natural del sud-oest d’Europa i la seva adaptació al canvi climàtic, d’una banda, l’enfortiment de la cohesió social i l’equilibri territorial i demogràfic a través de la innovació i el desenvolupament endogen, de l’altra.

La Unió Europea considera que la manera més eficient de trobar solucions a aquests reptes és treballar en comú. Unir els esforços superant les barreres nacionals permetrà extreure les millors idees, compartir bones pràctiques i evitar duplicar la feina. L’eina europea per fomentar aquesta recerca comuna de solucions és el Programa Interreg Sudoe, el nom complet del qual és Programa de Cooperació Interreg V-B Europa Suroccidental.

Per aquest motiu, s’ha presentat el seminari de llançament a Santander, on els participants han pogut conèixer les diferents eines de què disposen per preparar les sol·licituds dels seus projectes. Gràcies a la sessió de networking, els participants han pogut intercanviar opinions per tal de crear sinergies i possibles consorcis per construir junts les seves idees de projecte.

La Dra. Isabel del Arco ha participat en els diferents actes del seminari, amb l’objectiu de crear sinergies i conèixer de primera mà el programa Interreg SUDOE 2021-2027.

About the author

Aleix Olondriz administrator

Translate »