La Dra. Luisa Cabeza va recollir la distinció Jaume Vicens Vives a la qualitat universitària pel projecte ALMIA

La Dra. Luisa Cabeza va recollir la distinció Jaume Vicens Vives a la qualitat universitària pel projecte ALMIA

Durant el dia d’ahir, la Dra. Luisa Cabeza va recollir la distinció Jaume Vicens Vives a la qualitat universitat, en la modalitat de premi col·lectiu a l’acte que es va fer al Palau de la Generalitat presidit pel conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa.Els guardons estan dotats amb 20.000 euros cadascun.

El Projecte “ALMIA: Model de formació en comunicació científica en el Grau en Enginyeria i de l’Energia i Sostenibilitat” ha estat desenvolupat per l’equip multidisciplinar:

Equip Escola Politècnica Superior-UdL:

  • Dra Luisa F. Cabeza: IP del projecte ALMIA
  • Dr Eduard Gregori
  • Álvaro de Gracia
  • Gabriel Zsembinszki

 

Equip Facultat d’Educació Psicologia i Treball Social-UdL, Membres de l’Equip de recerca EDO-UdL:

  • Dra Isabel del Arco
  • Dra Anabel Ramos

Aquest projecte té com a objectiu potenciar les competències de comunicació científica dels estudiants del Grau en Enginyeria de l’Energia i Sostenibilitat de la UdL. La comunicació científica la trobem en àmbits tan diversos com l’educació formal i la no formal, en les activitats de divulgació, en els congressos científics o en les revistes i llibres científics. La importància de la comunicació científica és evident en el seu paper de transmissora i socialitzadora del coneixement científic i tecnològic, i generadora d’opinions.

Aquest premi forma part del projecte ALMIA, el qual s’està desenvolupant des de fa 3 anys. ALMIA  cerca convertir el municipi d’Almatret de la comarca del Segrià (Lleida), en un referent en quant a l’ús i gestió d’energies renovables aplicades a la totalitat d’un municipi, entre d’altres mesures a través de l’estalvi energètic dels edificis municipals així com la inversió municipal en fonts d’energia renovable. ALMIA representa un pas endavant en la Investigació, Desenvolupament i Aplicació de noves tècniques energètiques que ens portin a un Consum Zero de recursos finits poc respectables amb el medi ambient.

Per consultar la notícia, cliqueu aquí.

About the author

anabel administrator

Translate »