L’EDO-UdL organitza el XV CIOIE

L’EDO-UdL organitza el XV CIOIE

L’equip EDO-UdL va organitzar els passats dies 17, 18 i 19 d’octubre el XV Congrés Internacional d’Organització d’Institucions Educatives (XV CIOIE, http://www.cioie.org/XVCIOIE/ca/). El congrés va tenir uns inscripció de 220 congressistes de diferents procedències: EUA, Canadà, Xile, Mèxic, Colòmbia, Brasil, Xina, Turquia, Nova Zelanda, Regne Unit, així com de les diferents universitats de Catalunya i de la resta de l’estat espanyol.

Paral·lelament al congrés es va desenvolupar el I SIMPOSI CIOIE, amb la participació de 115 directius de centres educatius de primària i secundària i dels responsables de l’Administració Educativa. Aquest I SIMPOSI va permetre apropar la realitat de la gestió i polítiques educatives catalanes a la recerca i estudis presents en el XV CIOIE.

Com a altres novetat, esmentar que el congrés també va oferir diferents actuacions saludables, així com la materialització de les diferents intervencions de les persones assistents a través d’una plataforma digital, com a alternativa al tradicional ús del micròfon.

Aprofitant la celebració del Congrés, l’equip EDO-UdL també va organitzar una exposició que recollia els pòsters amb els cartells de totes les edicions dels CIOIE i una breu explicació de cadascuna d’elles.

A la web del congrés hi trobareu un enllaç per consultar les fotos del mateix.

Per a més informació, cliqueu aquí.

About the author

anabel administrator

Translate »