Noves dates CIEDO 2020

Noves dates CIEDO 2020

Els Comitès científic i organitzador de el Congrés Internacional EDO 2020 van acordar en la sessió virtual de el 3 d’abril posposar la celebració de Congrés per als dies 11, 12 i 13 de novembre de 2020, atesos els riscos i la incertesa creada a nivell global per la pandèmia del coronavirus COVID-19.

EDO2020 mantindrà la seu a l’àrea de Barcelona, ​​el lema, els objectius i el programa establert, com també les aportacions seleccionades i el llibre d’actes Congrés, publicat per l’editorial Wolters Kluwer. Al web de Congrés s’han actualitzat les dates per a la presentació de noves aportacions (fins el 21 de juny de 2020), així com un nou període d’inscripcions, que amplia el preu reduït (fins el 5 de setembre de 2020).

Agraïm a tots la implicació i col·laboració en el desenvolupament d’aquest esdeveniment científic, alhora que demanem disculpes i comprensió pels inconvenients que el canvi pugui originar. Compartim l’interès per les temàtiques vinculades a la creació i gestió del coneixement col·lectiu i entenem que no podem prescindir d’aquest espai rellevant, específic i amb una trajectòria històrica reconeguda.

Per mantenir-se informats de les actualitzacions relatives a Congrés, no deixin de revisar la web oficial i seguir-nos a les xarxes socials.

Web oficialhttps://edoserveis-uab.cat/congreso2020

About the author

anabel administrator

Translate »