Obert el termini per a la presentació de contribucions al VI CIEDO 2020

Obert el termini per a la presentació de contribucions al VI CIEDO 2020

Els propers 6, 7, i 8 de maig tindrà lloc a Barcelona el VI Congrés Internacional EDO “La nova gestió del coneixement”, col·laborant en la seva organització tots els subgrups de l’EDO, el Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada de la Generalitat de Catalunya i l’Escola d’Administració Pública de Catalunya.
Les línies temàtiques seleccionades per a treballar durant el VI CIEDO són les següents:

  • Analitzar i debatre sobre els nous plantejaments i estratègies utilitzades en els processos de creació i gestió del coneixement col·lectiu.
  • Fomentar l’intercanvi d’investigacions, experiències i bones pràctiques sobre la promoció de la conversa i l’aprenentatge informal i social en el lloc de treball.
  • Valorar nous formats d’aprenentatge, intel·ligència col·lectiva i participació social en el desenvolupament dels professionals i les seves organitzacions.
  • Promoure línies de treball conjuntes entre les universitats, l’Administració pública i el sector privat sobre la creació i gestió del coneixement col·lectiu.
  • Compartir i impulsar el rol clau de les persones en el desenvolupament de les organitzacions i de la societat, fent compatible els desenvolupaments personal, professional, institucional i social.

Com en edicions anteriors, el CIEDO pretén ser un espai perquè es trobin professionals de l’administració pública i del sector privat i acadèmics interessats en totes aquelles temàtiques relacionades amb la creació i gestió del coneixement, l’aprenentatge informal i altres aspectes vinculats amb les temàtiques del Congrés.

El termini per la presentació de propostes finalitza el pròxim 13 de gener de 2020.
Per a més informació sobre el Congrés: https://edoserveis-uab.cat/congreso2020/

About the author

anabel administrator

Translate »