Òscar Flores i Alarcia

Òscar Flores i Alarcia

oscar.flores@udl.cat

ORCID: 0000-0002-6238-7533

Professor Associat al Departament de Ciències de l’Educació de la Universitat de Lleida (UdL) i Doctor en Psicopedagogia per la Universitat de Lleida.

Llicenciat en Psicopedagogia i Diplomat en Magisteri, especialitat Educació Física.

Actualment, és coordinador de la unitat Suport i Assessorament a l’Activitat Docent a la UdL, adjunt al vicerectorat per la formació del professorat de la mateixa universitat i membre de l’equip de recerca EDO (Equip de Desenvolupament Organitzatiu) de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Autor de textos científics relacionats amb els processos formatius a través de la tecnologia (formació semipresencial i no presencial). Ha realitzat diferents estudis sobre elements del procés d’ensenyament-aprenentatge (la innovació docent, les competències, l’organització, l’avaluació, etc.).

Ha desenvolupat el seu àmbit acadèmic en l’àrea de la didàctica i l’organització escolar, especialitzant-se en les tecnologies aplicades als processos formatius. Ha participat en projectes de recerca, ha publicat articles científics i també treballs docents. També ha participat en congressos i jornades nacionals i internacionals.

About the author

pepeanm administrator

Translate »