Postgrau en desenvolupament professional docent (DPROD)

Postgrau en desenvolupament professional docent (DPROD)

L’equip EDO-UdL organitza aquest postgrau per tal de oferir una plataforma d’actualització i desenvolupament professional del docent des del nou paradigma de l’educació competencial.

El professorat continua sent la clau en qualsevol sistema educatiu. En l’actualitat l’exercici de la funció docent ha esdevingut una activitat complexa, que implica enfocs flexible i adaptats a les necessitats diverses pròpies d’un mon globalitzat, informacional, digital, canviant i  fonamentat en l’economia del coneixement. Els professionals de l’educació necessiten estar en constant formació per tal de poder trobar la resposta adequada als diferents escenaris que es presenten a les aules i centres educatius.

L’eix vertebrador del postgrau és la planificació de d’intervenció educativa atenent a noves estratègies didàctiques-pedagògiques, noves formes d’organitzar l’aula, nous recursos i materials, la consideració de les TICS en el fet educatiu, l’enfocament inclusiu dels processos d’ensenyament/aprenentatge i l’avaluació competencial.

Per a més informació, escriviu-nos a edo@pip.udl.cat 

 

 

(Pendent d’aprovació per part del Consell de Govern de la UdL).

About the author

anabel administrator

Translate »