Premi ALMIA-EDUCATIVA

Premi ALMIA-EDUCATIVA

L’equip EDO-UdL ha estat l’impulsor del Premi ALMIA-EDUCATIVA que es convoca en el marc del projecte ALMIA on col·labora EDO-UdL, amb l’equip GREA i amb l’Ajuntament d’Almatret.

El premi ALMIA-EDUCATIVA té per finalitat estimular la recerca educativa sobre energia i reconèixer la tasca desenvolupada, en aquest sentit, pels nivells no-universitaris. És una acció concreta de la dimensió educativa del projecte ALMIA, emmarcat en l’àmbit de treball d’EDO-UdL sobre Desenvolupament d’Organitzacions i Territoris Saludables i que en els darrers mesos ha donat lloc a la Càtedra universitària amb el mateix nom. Amb aquest premi es vol incentivar entre la població infantil i juvenil l’interès per generar propostes sostenibles i saludables en el territori en relació al consum d’energies netes.

Aquesta primera convocatòria del Premi ALMIA-EDUCATIVA contempla la modalitat ALMIA-Acadèmica destinada a estudiants de Primària, Secundària , Batxillerat i Cicles Formatius i ALMIA-Popular,  per aquella proposta més votada per la gent.

EDO-UdL te molt interès en impulsar iniciatives, com aquesta, que te per objectiu desenvolupar el territori amb propostes saludables.

About the author

pepeanm administrator

You must be logged in to post a comment.

Translate »