Reserva les dates pel proper CIEDO 2023

Reserva les dates pel proper CIEDO 2023

El pròxim 17, 18, 19 de maig de 2023 es celebrà a Barcelona el VII Congrés Internacional EDO. Sota el lema “Aprenentatge i intel·ligència col·lectiva en les organitzacions després de la pandèmia” la setena edició del CIEDO té per objectiu analitzar el rol dels directius en la gestió del coneixement del coneixement i el talent en les organitzacions, les xarxes socials corporatives per a la promoció de l’aprenentatge social i l’aprenentatge en acció com a eina per potenciar el desenvolupament professional.

El Congrés s’organitza des de l’Equip de Desenvolupament Organitzatiu de la Universitat Autònoma de Barcelona amb la col·laboració del Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (CEJFE) i de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya (EAPC).

Els objectius d’aquesta nova edició són:

  • Analitzar i debatre sobre els nous plantejaments i les estratègies utilitzades en els processos de creació i gestió del coneixement col·lectiu i, sobretot, els relacionats amb la cultura d’aprenentatge a les organitzacions.
  • Fomentar l’intercanvi d’investigacions, experiències i bones pràctiques sobre la promoció de la conversa, l’aprenentatge social i informal al lloc de treball i la cultura d’aprenentatge a les organitzacions.
  • Valorar nous formats d’aprenentatge, intel·ligència col·lectiva i participació social en el desenvolupament dels professionals i les organitzacions.
  • Promoure línies de treball conjuntes entre la Universitat, l’Administració Pública i el sector privat sobre la cultura d’aprenentatge i intel·ligència col·lectiva a les organitzacions.
  • Compartir i impulsar el rol clau de les persones en el desenvolupament de les organitzacions i de la societat fent compatible els desenvolupaments personal, professional, institucional i social.

Com en edicions prèvies, el congrés  pretén ser un espai de trobada en el que es presentaran i analitzaran les noves propostes de gestió del coneixement i aprenentatge en les organitzacions. Comptarà amb diferents sessions de conferències, simposis, tallers, comunicacions i pòsters, en els que es desenvolupen temàtiques relacionades amb el lideratge i la gerència en la formació i gestió del talent, les metodologies i estratègies per a la gestió del coneixement, la promoció de la cultura d’aprenentatge i la intel·ligència col·lectives, entre altres.

Podeu consultar tota la informació sobre el Congrés a la pàgina web: https://edoserveis-uab.cat/congreso2023/

About the author

anabel administrator

Translate »